web analytics

250 freespins til nye spillere fra NordicBet 2019

NordicBet 2019 er utvilsomt blant de mest anerkjente spilleselskapene i Norden. Det har nok mye å gjøre med at deres visjon som selskap var å kapre så mange nordiske spillere som mulig. Dette var enklere sagt enn gjort, og noen helt enormt store bonuser måtte til.

Denne praksisen driver NordicBet fortsatt til den dag i dag. De gjør stort sett ikke annet enn å pøse ut massive bonuser. I 2019 er det intet unntak, og dette året byr de på en bonus som konkurrentene bare kan sikle etter. NordicBet tilbyr nemlig alle nye spillere hele 250 freespins i innskuddsbonus. Det er et tilbud de færreste i markedet kan matche.
Registrer deg og få gratis spinn med NordicBet

250 freespins til nye spillere fra NordicBet 2019

Slik fungerer bonusen hos NordicBet 2019

Ikke bare er innskuddsbonusen hos NordicBet overraskende stor, men den er også innovativ. NordicBet setter nemlig her en trend med å dele opp bonusen over de tre første innskuddene. Dermed er det ikke så farlig om du snubler litt ved bonusen du mottok på første innskudd. Du har jo tross alt 2 ekstra innskudd å ta av.

  1. Ved første innskudd får du her 100% i bonus opp til 2000 kr og 50 freespins på Starburst.
  2. Videre gir ditt andre innskudd deg en bonus på 100% opp til 2000 kr en gang, men her får du i tillegg også 75 freespins på Mega Fortune Dreams.
  3. Sist men ikke minst slås det på stortromma på ditt tredje innskudd. I tillegg til bonusen på 100% opp til 2000 kr, så får du også 125 freespins på Gonzo`s Quest. Da har du mer enn nok å spille for!

En bonus som gir deg gode sjanser

De fleste casinobonuser fungerer kun som et trekkplaster. Her kan det dog virke som om NordicBet går i en litt annen retning. Deres bonus inneholder nemlig noen helt ekstreme betingelser. Det er nemlig ikke bare mye penger og mange spinn du får, for det er automatene som her er interessante.

Du får nemlig freespins på noen av de best betalte automatene. Så da er det bare å lene seg tilbake og vente på millionene fra freespins. Hvem vet hvor mye du kan vinne med denne bonusen.
Til NordicBet