web analytics

Free spins

Free spins med eksklusive gratis spinn og casino bonuser – Freespinns.com

Free spins
free spins

Hva er WeSpin fra ComeOn?

ComeOn har lansert en ny spillopplevelse som kalles WeSpin. Da kan spillerne spinne og vinne i en direktesendt sending som ledes av en Streamer. For å bli med på moroa, må du ha spillerkonto hos ComeOn, men det tar ikke mer enn et par minutter å opprette kontoen. Etterpå overfører du et ønsket beløp til kontoen. Sjekk om du kan få en ekstra bonus som ny spiller, ettersom dette kan gi deg ekstra penger å spille for.

Prøvespill på ComeOn.

WeSpin

Gå til WeSpin lobbyen

Du finner WeSpin i en egen lobby. Lobbyen gir deg oversikten over når neste økt starter. Du kan delta på så mange økter du ønsker. Du trenger et spillkort fra lobbyen for å bli med. På spillkortene finner du den nødvendige informasjonen du trenger for å delta, og alt du trenger å gjøre er å klikke på kortet, så er du med. Kortet forteller deg blant annet hvor mange andre spillere som er med på økten, hvilket spill som spilles, hvor lenge økten varer, osv.

Kjøp deg inn i spillet

Når du har klikket på spillekortet, får du vite hva det koster å delta i spillet. Her er det et minstebeløp og et maksimumsbeløp. Du kan også se hva som er den mest populære innsatsen i spillet. Vanligvis er innkjøpsprisen fra 200 til 1000 kroner, men du kan også satse mindre enn dette. Det er alltid du som bestemmer hvor mye du vil satse i spillet. Det er mulig å kjøpe seg inn i mange økter, og når en økt starter, kan du både chatte med streameren og de andre deltakerne og følge spillet via strømmetjenesten.

Følg med og vinn

Du kan følge med hvor du ligger på resultatlisten, og når økten er ferdig, deles pengene i potten mellom spillerne. De som ligger øverst, vil selvsagt få mer i gevinst enn de som ligger lenger ned på resultatlisten. Det arrangeres WeSpin-økter for en lang rekke spill, så du finner helt sikkert et morsomt spill du har lyst til å delta i. Her får du en spennende kombinasjon av livespill og spilleautomatspill, med profesjonelle streamere som underholder deg underveis. Prøv WeSpin fra ComeOn allerede i dag, og oppdag en helt ny og spennende spillopplevelse.

Til ComeOn